SISTEM OKOVO ZA PVC

UOPSTENO

SISTEM OKOVA KOD PVC STOLARIJE JE VRLO BITAN ZA POUZDAN, DUGOTRAJAN I KVALITETAN RAD STOLARIJE. OKOV PODRAZUMEVA SARKE ALI I SVE ELEMENTE KOJI SE STAVE U POGON KADA SE POKRENE  RUCICA. OSIM KVALITETNOG MATERIJALA OD KOGA SE OKOV PRAVI, POTREBNO JE I DA SU SVI ELEMENTI OKOVA POSTAVLJENI U SKLADU SA PREPORUKOM PROIZVODJACA I POTREBAMA POZICIJE.

 NAPOMENE

        PRI ODABIRU OKOVA ZA VASU STOLARIJU TREBA OBRATITI I PAZNJU DA JE OKOV KOJI JE DUGO NA NASEM TRZISTU, STO CE VAM OBEZBEDITI PROVERENI KVALITET ALI I MOGUCNOST NABAVKE REZERVNIH DELOVA, TJ. JEFTINO ODRZAVANJE.

        PORED TOGA STO SISTEM OKOVA MOZE DA BUDE ZVUCNOG IMENA, OVDE JE NAGLASAK NA SISTEM. NAIME, ELEMENTI OKOVA SE PRI PROCESU PROIZVODNJE POSTAVLJAJU  I UKLAPAJU. TE JEDINO SVI ELEMENTI ( DELOVI ) SISTEMA POSTAVLJENI PROPISANO  I ADEKVATNI  DOVODE DO KVALITETNOG PROIZVODA , TJ. DIHTOVANJA I POUZDANOSTI PVC STOLARIJE. NPR.  NA KRILU KOJE NEMA RUCICU KOD DVOKRILNOG PROZORA ( POMOCNOM ) POSTOJI DEO ( NAIZGLED MALI I NEVIDLJIV ) KOJI AKO SE NE POSTAVI DOLAZI DO PRODUVAVANJA, KOD PROZORA VECIH SIRINA AKO SE NE POSTAVI DEO , TZV. HORIZONTALNI ZATVARAC DOLAZI DO PRODUVAVANJA,. OVO SU SAMO NEKI PRIMERI A IMA IH JOS DOSTA GDE ZVUCNO IME ( BREND ) OKOVA NE ZNACI I DA OBEZBEDJUJE VASEM PROZORU DIHTOVANJE I STABILNOST, SAMO POSTAVLJENI SVI ELEMENTI ( I NAJSITNIJI ) DOPRINOSE KRAJNJEM KVALITETU.

KAKO BI PROIZVOD BIO STO POVOLJNIJI A DA SE NE UGROZI KVALITET STOLARIJE OPET U ZAVISNOSTI OD POTREBA I ZAHTEVA OBJEKTA PRI IZRADI STOLARIJE UGRADJUJEMO OKOV RENOMIRANIH I PROVERENIH ROBNIH MARKI KOJI SU DUGO VEC KOD NAS NA TRZISTU I DOKAZALI VREMENOM SVOJ KVALITET.

PREPORUCUJEMO - UGRADJUJEMO

G-U SISTEM OKOVA, NEMACKI KVALITET I PRECIZNOST, MASIVNI SISTEM SARKI

 

 

   SIGENIA SISTEM OKOVA, NEMACKI KVALITET I PRECIZNOST

 

VORNE SISTEM OKOVA I BRAVA, OKOV SE PROIZVODI U TURSKOJ ALI ZA EVROPSKO TRZISTE I STANDARDE. OKOV IZBALANSIRANOG KVALITETA I CENE, UNIVERZALAN ( JEFTINI SERVIS ). DUGO JE NA TRZISTU I POKAZAO SE KAO VRLO POUZDAN I ISTRAJAN U NEKIM DELOVIMA CAK I PREVAZILAZI MNOGO ZVUCNIJA IMENA U OVOJ OBLASTI