SIGURNOSNA VRATA

OPSTENO

            POJAM SIGURNOSNIH VRATA JE DOSTA SIROK I OBUHVATA CITAVU GAMU PROIZVODA ZA OSIGURANJE VASEG OBJEKTA. Danas na trzistu je ogromna ponuda robe u ovoj oblasati ali generalno i okvirno mogli da podelimo trenutnu ponudu na tri kategorije:

  • NAJJEFTINIJE RESENJE :UVOZNA VRATA STANDARDNIH DIMENZIJA, ZEMLJA POREKLA KINA
  • SREDNJE RESENJE: VRATA CIJI SE DELOVI ( KONSTRUKCIJA ) UVOZE ( ZEMLJA POREKLA KINA, ITALIJA I DR. ) TE SE VRSI NJIHOVA DORADA KOD NAS. VRATA U OVOJ KLASI NAJCESCE SU DEFINISANIH DIMENZIJA
  • NAJSKUPLJE RESENJE: VRATA DOMACE PROIZVODNJE, IZRADJENA PO VASOJ MERI I ZELJI . U OVOJ KLASI TAKODJE JE PONUDA SARENOLIKA I CENE ZNATNO VARIRAJU OD NIVOA KVALITETA UGRADJENIH ELEMENATA, KONSTRUKCIJE I DR. ALI SVAKAKO OVO JE NAJSKUPLJE RESENJE.

NA OSNOVU ISKUSTVA KROZ DUGOGODISNJU PRAKSU ZA STANOVE I PROSECNA DOMACINSTVA ONO STO MI PREPORUCUJEMO SU METALNA SIGURNOSNA VRATA IZ KLASE SKLOPLJENIH, GOTOVIH ( UVOZNIH ) VRATA STANDARDNIH DIMENZIJA. POLAZIMO OD CINJENICE DA VRATA TREBA DA ZADOVODJE :

  • SIGURNOST - POVECANI STEPEN.
  • DIHTOVANJE - SA DOBRIM DIHTOVANJEM POVECAVA SE I ZVUCNA IZOLACIJA.. U PROSEKU KADA SE ODLUCITE DA ZAMENITE STARA DRVENA VRATA NA STANU OVO CESTO BUDE I PRESUDNIJE OD IZVORNE POTREBE ZA SIGURNOSCU STANA. POGOTOVU NA VISIM SPRATOVIMA USLED PROMAJE ( TZV. "CUGA" ) IZ HODNIKA DOLAZI DO ZNACAJNOG PRODUVAVANJA I GUBITKA ENERGIJE KROZ KLASICNA DRVENA ULAZNA VRATA
  • DUGOTRAJNOST, LAKO ODRZAVANJE I JEFTIN SERVIS.

POLAZECI  OD CINJENICE DA VRATA TREBA DA ZADOVOLJE NAVEDENO PREPORUCUJEMO VAM ZA STAN GOTOVA UVOZNA VRATA KOJA SVE OVO PRUZAJU UZ SASVIM PRIHVATLJIVU CENU. SVAKAKO SKUPLJA REESENJA ( DOMACA IZRADA, ITALIJANSKE SIGURNOSNE BRAVE I DR. ) SU BOLJA , MEDJUTIM RAZLIKA U CENI JE I DO 100% TE TAKO JE VELIKI RASKORAK U ODNOSU CENA - FUNKCIJA. NPR.  ODLICNA UVOZNA VRATA MOZETE ( KOMPLET USLUGA SA OBRADOM ) KUPITI OD 25.000 - 30.000 DIN DOK VRATA DOMACE PROIZVODNJE SA OZBILJNOM KONSTRUKCIJOM I DELOVIMA NA TRZISTU SE NE MOGU NACI ISPOD 50.000 - 60.000 DIN. TREBA OBRATITI PRI KUPOVINI PAZNJU I NA TO DA SU DELOVI ZA UVOZNA ZNATNO JEFTINIJI OD DELOVA ZA LUKS VRATA ( PR. BRAVA UVOZNIH 2000 DIN DOK NAJCESCE POSTAVLJENA ITALIJANSKA BRAVA SA KASA KLJUCEM KOD LUKS VRATA KRECE SE I DO 120 EUR ).

UVOZNA VRATA STANDARDNIH DIMENZIJA  SU DAVNO ZAZIVELA NA NASEM TRZISTU, MOZETE IH NACI U SVAKOJ ZGRADI KAO NAJZASTUPLJENIJA JER PRUZAJU FANTASTICAN ODNOS CENE - FUNKCIJE - KVALITETA , NAROCITO ZA STANOVE.

 

STA VAM TRGOVCI PRECUTE
Prednosti i mane UVOZNIH vrata...

OBAVEZNO PROCITATI

PONUDA UVOZNIH VRATA STANDARDNIH DIMENZIJA
IZBOR MODELA SA OPISOM.....VIDI OPSIRNIJE

OD SVIH MODELA NA NASEM TRZISTU IZ OVE KLASE PREPORUCUJEMO

PONUDA UVOZNIH ITALIJANSKIH SA IZGLEDOM PO ZELJI
IZBOR MODELA SA OPISOM.....VIDI OPSIRNIJE

VRATA PO VASOJ ZELJI - BOJA, BROJ BRAVA I DR.