ROLETNE

UOPSTENO

ROLETNE SU SVAKAKO DODATNI IZDATAK U TROSKOVIMA ZAMENE STOLARIJE ILI KASNIJE. MEDJUTIM ZBOG CENE, PRIORITETA I SL. ZABORAVLJEN JE NJIHOV OGROMNI ZNACAJ KAKO U CUVANJU PRIVATNOSTI TAKO I U DODATNOJ ENERGETSKOJ EFIKASNOSTI VASEG OBJEKTA. ROLETNA IZRADJENA OD KVALITETNIH MATERIJALA I PRAVILNO POSTAVLJENA DODATNO SMANJUJE RAZMENU TOPLOTE, CUVA VASU STOLARIJU. 
ROLETNA MOZE IMA I SIGURNOSNU FUNKCIJU, NAROCITO ZA OBJEKTE U PRIZEMLJU I LAKO DOSTUPNE SA ZEMLJE. POSTAVLJANJEM TZV. SIGURNOSNE ( ZAVRSNE ) LAMELE I SISTEMA ZAPORA ( ZAKACKI ) ROLETNU MOZETE SA UNUTRASNJE STRANE ZABRAVITI TE SPRECITI NJENO PODIZANJE OD SPOLJA. NPR. SPUSTITE I ZAKLJUCATE ROLETNU, PROZOR OSTAVITE NA KIP I ZA VREME VASEG ODSUSTVA DOBIJETE VETRENU PROSTORIJU BEZ BOJAZNI OD LOPOVA.

     TRENUTNO JE VELIK I SARENOLIK IZBOR MATERIJALA NA TRZISTU OD KOJIH SE ROLETNE PRAVE. SVAKAKO IZBOR MATERIJALA UTICE I NA CENU PROIZVODA. MEDJUTIM, NAROCITO U OVOJ OBLASTI NEMA MESTA JEFTINIM RESENJIMA, KADA SE UZME U OBZIR DA JE ROLETNA ZNACAJNO IZLOZENA SPOLJASNJIM UTICAJIMA ( JAKO SUNCE, KISA, VETAR, SNEG I DR. ) TE ZA NJENU DUGOTRAJNOST I NESMETAN RAD NE MOGU SE UZETI MATERIJALI LOSIJEG KVALITETA,TJ. RESENJA DA BI SE SAMO POSTIGLA STO MANJA CENA SU UGLAVNOM KRATKOG DAHA.

KADA JE ZAMENA STOLARIJE U PITANJU I KADA SE PLANIRAJU ROLETNE ( ODMAH ILI U SLEDECEM KORAKU )  JOS JEDAN VRLO BITAN ELEMENT, ZA NESMETAN RAD ROLETNE, SU I TZV. DODATCI STOKA. OVAJ DODATAK NA PVC STOLARIJU OBICNO SE IZOSTAVI ( KAKO BI SE POSTIGLA CENA ) ALI VRLO JE BITAN KAKO BI AUTOMAT ( KOJI SLUZI ZA UPRAVLJANJE ROLETNOM ) NESMETANO RADIO A KRILO IMALO POTPUNO OTVARANJE. I OVDE SE POTVRDJUJE NASA TVRDNJA KAKO , OSIM MATERIJALA ZVUCNOG IMENA, DA BI DOBILI KVALITET POTREBNO JE I SVE ( PA I NAJSITNIJE ) ELEMENTE POSTAVITI NA SVOJE MESTO

UGRADNA - UNUTRASNJE ROLTNE
Ugradne - Unutrasnje roletne su sistemi roletni koji se postavljaju na stolariju i kao takvi zajednom sa stolarijom u otvor. PREDNOSTI I MANE

SAZNAJ VISE

VANJSKE - NADGRADNE ROLETNE
Spoljasnje-Nadgradne roletne su sistemi roletni koji se postavljaju naknadno na stolariju bilo kog tipa ( drvena, PVC, Al i dr.) PREDNOSTI I MANE.

SAZNAJ VISE