PVC STOLARIJA

Ovde nece biti puno reci o tome kolika je prednost PVC stolarije pre svega u stednji energije a uz cenu koja je sada pristupacna za svaciji dzep.Ovde je pre svega zelimo da Vam ukazemo kroz par osnovnih saveta kako da odaberete pravog proizvodjaca i da budete sigurni da cete za Vas novac dobiti kvalitet.

IZRADA STOLARIJE OD PVC PROFILA PO MERI OTVORA ( SA SVIM PRATECIM ELEMENTIMA ( ROLETNE, OKAPNICE, KOMARNICI )

 OVAKAV NACIN KUPOVINE STOLARIJEJE JE JEDINO VALJAN KAKO BI USTEDELI VREME, NOVAC, I U POTPUNOSTI BILI NA KRAJU ZADOVOLJNI. NA OVAJ NACIN, OSIM STO JE STOLARIJA PRILAGODJENA VASIM POTREBAMA IZBEGAVATE I VRLO BITNU STVAR A TO JE SERIJSKA , MASOVNA PROIZVODNJA KOJA JE PRISUTNA KOD STOLARIJE KOJA SE NUDI NA STOVARISTU KAO GOTOVA PO "STANDARDNIM MERAMA".  MASOVNA, SERIJSKA PROIZVODNJA, SISTEM ODLAGANJA I TRANSPORTA POVECAVA VEROVATNOCU GRESKE U PROIZVODU STO CE ,  U OVOJ OBLASTI, SIGURNO  SE ODRAZITI NA KRAJNJI EFEKAT TJ. POTPUNO DIHTOVANJE I ISPRAVNO FUNKCIONISANJE STOLARIJE ( NAROCITO KOD VECIH POZICIJA - BALKOCI, DVOKRILNI PROZORI I DR. )
      POD MOTOM "POSTUJEMO JEDAN I STO JEDAN OTVOR" A NA VAS POZIV IMATE BESPLATAN DOLAZAK GDE CE VAM NAS TIM DATI NAJBOLJI SAVET I PREPORUKU KAKO BI STE USTEDILI VREME I NOVAC A USPESNO ZADOVOLJILI SVOJE POTREBE. NERETKO U ZAVISNOSTI OD KONCEPCIJE PROSTORA, UZ DOBAR SAVET KOJI NIJE NA USTRB FUNKCIONALNOSTI A KOMBINACIJOM KONCEPCIJA OTVARANJA, IZGLEDA ELEMENATA I SL. MOZE SE OSTVARITI ZNACAJNA  USTEDA

ZASTAKLJIVANJE TERASE, IZRADA IZLOGA

OPTIMIZUJTE SVOJ STAMBENI/POSLOVNI PROSTOR ZATVARANJEM POSTOJECIH OTVORA NA VRLO BRZ,JEFTIN I KVALITETAN I TRAJAN NACIN

MATERIJALI KOJE MI KORISTIMO

PVC STOLARIJA ( VRATA, PROZORI I DR. ) JE RELATIVNO KOMPLEKSAN PROIZVOD KOJI JE SACINJEN OD DOSTA ELEMENATA.

  • SITAN PROPRATNI MATERIJAL ( PODLOSKE, SRAFOVI I DR. )
 SAMO PAZLJIVO I PEDANTNO UKLOPLJENI I POSTAVLJENI SVI ELEMENTI TOKOM PROCESA PROIZVODNJE OBEZBEDJUJU KVALITET PROIZVODA.
MATERIJAL KOJI SE KORISTI U PROIZVODNJI JE VEOMA BITAN ALI NE I PRESUDAN ZA KVALITET KRAJNJEG PROIZVODA. NARAVNO, POSTOJE MATERIJALI KOJI NE ZADOVOLJAVAJU KRITERIJUME ALI PRETPOSTAVKA JE DA SVI PROIZVODJACI KOJI DRZE DO RAZVOJA TRZISTA, NE ZELE RIZIK REKLAMACIJE  I DR. NE KORISTE TAKVE MATERIJALE.
PVC KONCEPT STOLARIJE JE VEC DUGO NA NASEM TRZISTU PA SU POCETNE "DECJE BOLESTI" PREVAZIDJENE A OPSTALI SU MATERIJALI  U PROVERENOM KVALITETU.
MATERIJALE KOJE UGLAVNOM DANAS PROIZVODJACI KORISTE I PREPORUCUJU ZAVISE NAJVISE  OD  ZELJE DA SE PRATE NOVI TRENDOVI KAKO BI SE IZASLO SA STO POVOLJNIJOM CENOM, BLIZINA ( TROSKOVI ) NABAVKE, DUGOGODISNJA SARADNJA SA DOBAVLJACIMA, SISTEM MASINA ZA PRERADU, ALATI I DR. DOK KVALITET PLASTIKE JE NA PRIBLIZNOM NIVOU.
DANAS KVALITET PROIZVODA ( DA SE NE KRIVI, DIHTUJE I SL. ) KOJI BI STE SVAKAKO SVOJIMM  NOVCEM ZELELI DA POTIGNETE, NAJVISE  DIKTIRA PRECIZNA, CELOVITA IZRADA I PEDANTNA MONTAZA.

 

OSNOVNE NAPOMENE STA UTICE NA CENU:

POLAZNA OSNOVA ZA SVAKI DOGOVOR SU VASE ZELJE I OSNOVNA FUNKCIJA KOJU TREBA DA ZADOVOLJI STOLARIJA...................VIDI DALJE .

AKO STE ODLUCILI DA ZAMENITE DOTRAJALU STOLARIJU MORATE ZNATI SLEDECE

  • Svaki objekat, otovr ima svoje specificnosti
  • Za cenu radova koje planirate ne mozete doci uporedjenjem cena nasumicno odabranih prozora
  • Najcelovitija ponuda, zavrsna, se dobija konkretnim izlaskom na teren
  • Pri odabiru izvodjaca treba voditi racuna i o kvalitetu propratnih usluga

OVDE SU NAVEDENI SAMO NEKI OD BITNIH ELEMENATA NA KOJE TREBA OBRATITI PAZNJU I KOJI NEDVOSMISLENO UKAZUJU DA JE OD UGOVARANJA STOLARIJE PA DO "VRACANJA ZAVESE" - USELJENJA BITAN SVAKI ELEMENT KAKO BI ZA VAS NOVAC DOBILI KVALITETAN PROIZVOD I USLUGU BEZ DODATNIH NEPRIJATNIH UISKUSTAVA KOJE OBICNO NOSE OVAKO SLOZENIJI POSLOVI.

....saznaj vise......

CENOVNIK

U OVOM DELU NAMERNO JE IZOSTAVLJEN CENOVNIK STOLARIJE. TREBA UZETI U OBZIR SVE GORE NAVEDENO KAO I BROJNE BROJNE MOGUCNOSTI DA OSTVARITE POPUST ( KOLICINA, SPRATNOST I SL. ) , TE ZA TACNI PREDRACUN POTREBNO NAS JE KONTAKTIRATI JER JEDINO TAKO MOZETE SAZNATI PRECIZNU CENU . TREBA UZETI U OBZIR I CESTE ( SEZONSKE I VANSEZONSKE )POPUSTE I DR. IZLAZAK NA TEREN BESPLATAN I BEZ OBAVEZE DA KOD NAS KUPITE. PRAKSA JE POKAZALA DA STURO POSTAVLJENI CENOVNIK SAMO ZBUNJUJE KUPCA , TE KAO STO SMO NAVELI, NE MOZE SAGLEDATI KRAJNJU CENU RADOVA PROSTIM UPOREDJENJEM CENOVNIKA