IZGRADNJA NOVIH OBJEKATA

GRADNJA

Izrada novog objekta je danas ne mali izdatak i zahteva prilicno vreme. Kada se uzme u obzir da je dosta radova vezano vremenske prilike, nepredvidjene okolnosti, kompleksnost i sveobuhvatnost radova svakako angazovanje firme sa iskustvom uveliko stedi vreme, zivce samim tim i novac naruciocu u odnosu na samostalno angazovanje grupe majstora za svaku oblast. U prilici smo da izgradimo i opremimo objekat od livade do useljenja- "kljuc u ruke". Osim izgradnje moguce i potpuno zavrsenje i opremanje zapocetih objekata - objekata u sivoj fazi. Ovakav nacin naseg angazovanja ima visestruke prednosti:
- strucno planiranje, citanje projekata
- kontinuirani - povezani radovi angazovanje svih potrebnih grupa majstora i zanatskih usluga
- uz planiranje radova lako sagledavanje svih troskova izgradnje
- profesionalni odnos ka svim radovima. Zarad kvaliteta a i ustede vremena za sve radove koji mogu biti masinski izvedeni angazuje se porebna mehanizacija. Od pripremnih radova ( priprema terena ), nalivanje betona na velike povrsine, malterisanje i dr. Za svaku oblast angazuju se majstori specijalizovani za datu oblast cime se izbegava da jedna grupa radi vise razlicitih zanatskih radova cime se svakako postize kvalitet izvedenog.
- od pocetka radova do predaje objekta narucioc ima jedan jasan kontakt za komunikciju. Otvorenost i prezentacija ugradjenog materijala ka naruciocu. Otvorenost za sve nedoumice i primedbe narucioca tokom radova. Otvorenost za izmene od planiranog tokom radova po zelji narucioca
- prevoz materijala, blagovremenost njegova kao i konstantno odrzavanje gradilista, domacinski odnos ka okolini su obaveza izvodjaca
- validne garancije za ugradjenu robu ( stolarija, vrata ,cevi i sl ) i usluge prema normama za datu oblast
- neplanirani problemi koji se pojave tokom izvodjenja radova, promene u projektu i sl. angazovanjem ovako uigranog sistema se brze i bezbolnije prevazilaze nego da ostanete sami suoceni sa njima. Cesto i ne uticu na troskove gradnje.
Osim navedenih i izdvojenih jos je veliki proj prednosti ovakvog angazovanja koji u krajnjem slucaju dovode do ustede vremena i troskova sto se svakako nece desiti ako se odlucite ako se upustite u licno angazovanje i "borbu" sa majstorima.